Var der nogen, der sagde industrikøleskab?

19 november 2020
Anne-Mette Hansen

Et industrikøkken kræver et industrikøleskab. Hvis du driver restaurant eller café, er det et must at have ét eller flere store køleskab. Så du har plads til alle fødevarer, der skal opbevares på køl. Det giver ingen mening at have alt for små køleskabe.

Men hvor finder du et godt udvalg af prisfornuftige industrikøleskabe? Læs med her og få gode råd til, hvordan du indretter dit industrikøkken. 

Find dit industrikøleskab og få det monteret professionelt

Hvor køber du industrikøleskabe og andre elementer til dit industrikøkken? Det er ikke bare lige noget, du finder i din sædvanlige hvidevarebutik. Det kræver også nogen ekspertise at montere. Derfor er det vigtigt at gå til forhandlere og fagfolk, der har erfaring med industrikøkkener.

Køleskabet er en vigtig del af dit industrikøkken. Det fungerer simpelthen ikke, hvis du ikke har plads til at opbevare større mængder fødevarer på køl. Industrikøleskabet er det oplagte valg, hvis du ikke har plads eller budget til at få lavet et kølerum. 

Sådan indretter du et industrikøkken 

I modsætningen til et almindeligt køkken, så skal det industrielle køkken udelukkende være funktionelt. Der er ingen behov for små fine detaljer og finesser. Det skal bare fungere, og der skal være plads til at opbevare og tilberede fødevarer i store mængder. 

Det kræver derfor både:

* Industrikøleskabe

* Industriovne 

* Køle- eller fryserum

* Industriopvaskere

* Isterningemaskine

* Koge- og stegeudstyr

Det er blot nogle af de ting, der giver mening at indrette dit industrikøkken med. Det kommer meget an på, hvilken form for virksomhed du driver. Bager du f.eks. brød, så giver det mening at have flere ovne og nogle store køkkenmaskiner til at ælte dejen med. 

Serverer du mad fra dit køkken og i en tilstående restaurant? Så har du helt sikkert uanede mængder af service, der skal til opvask. Derfor giver det god mening at investere i op til flere industriopvaskemaskiner.