Slut med klemte fingre

14 april 2020
Lykke Holzmann Søby
Slut med klemte fingre

Uanset hvad der er bag en dør, er det meget mere interessant for et lille barn at der noget andet i det rum, det vil barnet meget gerne undersøge. Et barn er nysgerrig af natur. Du kan opleve, at du er nødt til at bruge en dørstopper ved døren for at forhindre at dit barn udforsker verden og får sine små fingre i klemme.

Når du vælger et produkt, der forhindrer din baby i at åbne døre, er der to spørgsmål, du skal stille:

Vil mit barn være i stand til at finde ud af, hvordan man åbner døren?

Tillader produktet, at jeg let kan åbne og lukke døren, når det er nødvendigt?

Du vil sandsynligvis indse, at dit barn er meget smartere end man umiddelbart skulle tro, når du prøver at forhindre hende i at gøre noget, såsom at åbne en dør. Børn er faktisk meget kloge. Hvis et produkt eller en metode til fastgørelse af døre ikke fungerer, skal du ikke blive modløs. Bare prøv en anden.

Det andet punkt overses ofte. Du bruger sandsynligvis en Dørstopper i størstedelen af ​​dit barns tidlige liv. Du ønsker ikke at vælge et produkt, der vil frustrere dig hver gang du selv skal åbne døren.

Der er mange forskellige produkter tilgængelige til at gøre dørene i dit hjem, sikre for et lille barn. Nogle vil være mere velegnede til din situation end andre. Det er vigtigt at understrege, at hvis et produkt ikke fungerer for dig, så prøv et andet.

Herfra anbefales det at få anskaffe sig en sød dyredørstopper. De ser sjove og nuttede ud, men tag ikke fejl, de er meget tunge. Alt for tunge til at et lille barn kan flytte eller løfte det selv. Til gengæld vil du ikke have problemer med at skubbe dyredørstoppen væk med foden, his du kommer hjem med favnen fuld af varer eller barn.