Skillevægselementer kan skabe en ny fornemmelse af et gammelt hjem

11 juli 2019
Anders Lundtang Hansen
Skillevægselementer kan skabe en ny fornemmelse af et gammelt hjem

Skillevægselementer kan du få hos praefa.dk, der er nogle af de førende på området til at skabe dem efter lige de mål, du skal bruge dem til, men hvordan udnytter du dem så bedst muligt?

En væg er jo adskillelse, men den adskillelse kan være nødvendig i kraft af, at man ønsker et afluk eller et område, som man helt eller delvist kan gøre til et privat værelse.

Nu er det jo sådan, at de fleste familiekonstellationer nu om dage forandrer sig løbende, så hvad man havde brug for at råderum tidligere, er måske blevet formindsket senere hen.

De fleste vælger i den sammenhæng af udskifte boligen, hvorfor de ikke tænker på, hvordan man kan udnytte ens hjem som det er nu og forandre det, så det passer sammen til ens nuværende behov.

Det er jo også markant lettere og nemmere at ændre på ens egen bolig – i et vist omfang – end hvis man skal hen at udskifte ens eget hjem.

Man tror, at man skal bruge mindre plads, når børnene er flyttet hjemmefra, men hvorfor ikke slå nogle skillevægge ned eller sætte nogle skillevægselementer op, så man kan lave nogle kontorpladser, hvor man kan få fred, eller man netop åbner op, så man kan få sig et atelier.

Den slags var der måske ikke tid til, da man havde børn derhjemme, men nu er tiden kommet i en moden alder til at udtrykke sig selv kunstnerisk, fordi tiden er der til det.

Så behøver man heller ikke i en fremskreden alder at bøvle med alt det flytteri, hvor man sikkert har akkumuleret en hel masse artefakter gennem et helt liv, som man ikke orker at flytte.

Det handler jo ikke bare om indretningen ved at skabe et “nyt” hjem, for man kan også ændre på selve formen af ens hjem via skillevæggene, så de passer til ens nye behov.