Sådan vedligeholder du dine trægulve

12 februar 2022
Steffen Hansen

advertorial

Har du smukke trægulve i dit hjem? Trægulve er elegante og tidsløse i ethvert hjem. Der er mange, der er misundelige på trægulve, og hvis du har nogle, så skal du sørge for at passe godt på dem. Men hvis du ikke helt er bekendt med de behandlingsmuligheder der er til trægulve, så er du havnet det rette sted. I dette indlæg vil vi nemlig hjælpe dig med nogle tips til, hvordan du vedligeholder dine trægulve bedst. 

 

gulvafslibning i Jylland

 

1. Lakering af dine trægulve

Der er mange fordele i at lakere dine trægulve. Det giver dine trægulve et flot shine, og det er med til at fuldente looket i dit hjem. Hvis du kan se, at den tidligere lak på dine gulve er ved at blive slidt op, så er det på tide, du skal lakere det med noget nyt. Du kan også se det på dine gulve, hvis de er meget hakket eller ridset at se på. Du skal være opmærksom på den træsort, dine trægulve er lavet på. Der er nemlig nogle træsorter, der er mere skrøbelige end andre. Du kan forhøre dig hos professionelle, om hvad du bør anvende af lak til dine trægulve.

 

2. Du kan overveje gulvafslibning

Hvis dine trægulve er meget slidte og hakket, så kan du også få flotte gulve igen med gulvafslibning. Det er dog ikke en producere, du kan gøre hele tiden og igen. Men hvis du har meget gamle og slidte gulve, så kan gulvafslibning hjælpe en del på dit gulvs udseende. Der er nogle gulvtyper, der kan klare flere omgange af slibninger end andre. Så kontakt professionelle, før du gør mere selv. Du kan ringe og få gulvafslibning fra Gulvkanonen.

 

3. Udskiftning af dine gulve

Hvis dine gulve er meget slemt tilredt, så kan du også overveje at skifte dem helt ud. Dog kan dette være meget dyrt. Men hvis du vurderer, at dine gulve ikke er til at redde, så kan det blive løsningen på dit problem. Du kan lade en professionel gulvlægger om at vurdere mulighederne med dit gamle gulv, før du udskifter det selv. Måske han/hun vil vurdere, at en udskiftning skal til.