Pas på med at opføre dig for meget som et flyttefirma fra Amager

09 februar 2021
Anders Lundtang Hansen

Der er bestemt intet i vejen med et flyttefirma på Amager, for det er ferme folk at vælge, når man skal have flyttet stort, småt, meget eller lidt, og om det skal foregå over lange eller korte distancer, og om man skal køre flere gange.

Men som du nok kan regne ud, så er det groft arbejde, som kræver noget pondus i kroppen, og man skal helst bruge fysikken mere end knoppen, selvom det kræver sin erfaring at stable, placere og måske indpakke det flyttede korrekt.

Med tiden bliver den slags rutine, og så kører man per automatik og forsøger mere at skåne kroppen.

Ergo er det ikke spraglede akademikere, som man finder, der laver den slags arbejde.

Der er sin egen lingo med videre blandt sådan nogle flyttefolk, og det kan man godt blive intimideret af, men når man nu har hyret dem, så kan man godt forsøge at være lidt ligesom dem.

Det skal man dog ikke gøre alt for meget.

Flyttefolket er måske ikke dit slæng

For det første kan det virke forlorent, hvis du prøver at opføre dig lidt ligesom dem, og du falder hurtigt igennem, når du ikke kan fungere på samme måde som dem – og siden du har hyret dem, så skal du jo ikke overtage deres arbejde.

De kender jo til, hvordan det er at flytte, og de tjener penge ved at hjælpe folk som dig, så de skal selv tænke på at skåne deres kroppe.

Du kan bedst hjælpe dem ved at vise, hvad der skal flyttes, vise vejen med videre og så måske lige give dem en forfriskning i pausen.

Men du skal ikke begynde at opføre dig som dem, for det kan også medføre, at dit sprog bliver meget groft, og du glemmer nogle af dine manerer, for der kan godt være en grov tone blandt den slags folk, når de arbejder.