Leasing af bil – gør drømmen til virkelighed

22 oktober 2018
Astrid Pedersen
Leasing af bil - gør drømmen til virkelighed

I Danmark er biler dyre – især hvis man ønsker sig en bil, som er lidt ud over det sædvanlige. Den høj registrerings afgift på 150% af bilens pris gør, at mange biler i luksusklassen er fuldstændig uopnåelige for den almindelige dansker. I hvert fald hvis man ønsker at købe en sådan bil. Men hvor det kan være op ad bakke at skaffe finansiering til et kontant bilkøb, er muligheden for leasing af bil oplagt i de tilfælde, hvor bilens kontant pris overstiger eens økonomiske formåen.

Med leasing får du frihed og fleksibilitet

Når du vælger at lease din bil frem for at købe den, får du alle fordelen ved en lejebil, samtidig med, at du har fuld råderet over bilen i hele leasing perioden. Du skal ikke bekymre dig om høje, uforudsete udgifter i forbindelse med service og reparationer, for disse er dækket ind under din månedlige betaling. Således skal du kun forholde dig til én udgift på månedlig basis.Og bliver du træt af din leasing bil, eller får du eventuelt behov for en større og mere rummelig model, kan du blot levere din leasing bil tilbage og lease en anden bil.

Flexleasing – hvad er det?

Flexleasing er en leasing model, som er særligt velegnet til dig, der vil have lidt mere end blot en standard bil. Er du i markedet efter at lease en Porsche, Maserati, Bentley, Ferrari, Aston Martin eller anden luksusbil, kan du med fordel benytte dig af flexleasing. Med flexleasing slipper du for at betale hele registrerings afgiften (som jo bliver temmelig høj på biler i luksusklassen) på én gang – den bliver delt ud på den månedlige ydelse igennem hele leasing perioden. Og du kan tilmed selv bestemme, i hvilke måneder, registreringen skal være aktiv.

Du kan se alle de flotte leasing biler på https://specialcars.dk/