Find det flotteste lingeri til din garderobe

29 juli 2021
Astrid Pedersen

Skal indholdet i undertøjsskuffen skiftes ud, og må de nye trusser og BH’er gerne være lidt ekstravaganza? Så bør du gå efter lingeri i top kvalitet.

Hvad er lingeri?

Lingeri er en fælles betegnelse for blandt andet frækt undertøj og alt hvad dertil hører af intime beklædnings genstande. Således vil du en lingeri butik ikke blot finde trusser og BH sæt.

Du vil også kunne gå på opdagelse i en verden af body suits, hofteholdere, strømpebukser, selvsiddende strømper, teddies, korsetter og corsager – det hele udført i smukke og behagelige kvalitetsmaterialer, designet med såvel komfort som æstetik for øje, og gerne dekoreret med flotte blonder, lacings, sløjfer og pyntebånd.

Hvilken type lingeri skal jeg vælge?

Når du står for at skulle grundlægge en lingeri garderobe bør du lægge ud med det helt basale, nemlig et BH og trusse sæt. Det er vigtigt at have disse fundamentale beklædningsdele på plads – og så kan du altid supplere med andet lingeri senere hen.

Vælg en BH i den rette størrelse og type

Det er forholdsvis nemt at vælge trusser. Her skal du blot kende din trussestørrelse, og så vide om du befinder dig bedst i en g streng, en tange, et par skovtrusser, eller måske en flot tai trusse. Og så er det blot at vælge og vrage.

Med BH’en er processen anderledes kompleks. Størrelsen på en BH består af to elementer, nemlig skålstørrelsen og bustemålet. Først nævnte angives med et bogstav, for eksempel A, B eller C.

Dit bustemål angives i centimeter. Således kan en BH være en størrelse 75B eller 80A – og det kan godt være vanskeligt at vide hvilken du skal vælge. Og så findes BH’er og braletter i et væld af forskellige modeller, for eksempel full cup BH, balconette BH, push up BH og så videre.

Læs mere om BH’er og andet lingeri på love-lingeri.dk