Få SEO hjælp fra en dygtig tekstforfatter på freelance basis

05 april 2021
Astrid Pedersen

Er din nye webshop klar til lancering, eller har du netop fået færdiggjort virksomhedens nye flotte hjemmeside? Så glæder du dig sikkert til at gå i luften og se kunderne strømme til.

Men her bør du træde et skridt tilbage og tjekke om din hjemmeside har det indhold der er nødvendigt for at sikre kunde tilstrømningen. Det er nemlig langt fra sikkert at du vil opnå noget som helst med en lancering og en dyr markedsførings strategi hvis ikke din onsite SEO er på plads. Og derfor bør du få et content marketing bureau til at hjælpe dig med at optimere din hjemmeside op imod de mest anvendte søgemaskiner, her under i særdeleshed Google.

Hvorfor er SEO så vigtig?

Måske tænker du at du sagtens kan klare dig med mund til øre markedsføring og måske nogle Google Ads suppleret af reklamer i søge netværket. Dette er dog langt fra tilstrækkeligt for en effektiv markedsføring. Det er utroligt vigtigt at du sikrer en god placering i de organiske søge resultater hos Google. Og dette sikrer du allerbedst med hjælp fra en professionel tekstforfatter.

Hvordan kan en tekstforfatter hjælpe mig med SEO?

En stor del af god SEO – Search Engine Optimization, på dansk oversat til søgemaskineoptimering – består i at have en vis volumen på tekstsiden. Det er dog ikke helt ligegyldigt hvorledes teksten på din hjemmeside er udformet.

En effektiv SEO tekst er tilrettelagt på en helt særlig måde som tager hensyn til de relevante og aktuelle parametre som tilfredsstiller Googles algoritmer. Det betyder at teksten skal indeholde et vist antal ord, her iblandt de valgte søgeord med en bestemt frekvens. Og så skal teksten være inddelt på en spiselig og let læselig måde med overskrifter og underoverskrifter.

Alle disse regler kender en professionel SEO tekstforfatter ud og ind. Læs mere om SEO på https://wordpens.com/cases/