Et dødsbo skal håndteres værdigt og professionelt

03 januar 2019
Troels Nielsen
Et dødsbo skal håndteres værdigt og professionelt

Et dødsbo skal håndteres ordentligt

Måske har du selv oplevet, hvordan det er at skulle håndtere et dødsbo. Afdødes ting bringer minder frem, og du genoplever en masse situationer, når du ser genstandene. Det kan være genstande og ting, som har betydet en masse både for dig og for personen, som ikke er der mere.  

Derfor er det også vigtigt for dig, at indboet bliver behandlet med respekt og værdighed. Lige som resten af processen i forbindelse med at en person er gået bort.

Lad en professionel håndtere dødsboet

For at være sikker på at forløbet med at tømme dødsboet, kommer til at forløbe som det skal, så bør du kontakte en som er professionel, og vant til at håndtere rydning af dødsbo.

Her er Marskandiseren i Storekongensgade 108 et godt og fornuftigt valg. Det er en butik, som siden 1978 har håndteret rydning og vurdering af dødsbo. Nøgleordene er tillid og erfaring, når I indgår et samarbejde. 

Du kan henvende dig med alle dødsboopgaver – store som små. Før opgaven sættes i gang får du altid et helt gratis og uforbindende tilbud, så du ved hvad, du har at forholde dig til. Tilbudet omfatter hele opgaven inklusive tømning, rydning og bortkørsel.

Med andre ord får du håndteret opgaven, så du kan være sikker på, at det foregår på en ordentlig måde. Og du kan med ro i sindet fokusere på andre ting, som du skal ordne i forbindelse med et dødsfald.

Der bliver naturligvis indgået en skriftlig aftale, og betaling sker kontant eller med bankoverførsel.

Ligeledes bliver der udfærdiget en kontrakt, som dels er en fuldmagt, og dels en sikkerhed og garanti til dig som arving eller bobestyrer.

Vis afdøde den sidste ære ved at håndtere hans eller hendes bo på en værdig måde. Marskandiseren i Storekongensgade 108 står klar til at hjælpe dig.