Det her har du bare ikke at gøre med en dør!

27 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Når man smækker med dørene, så er det som regel fordi, man vil sende et signal med, at man ikke er tilfreds, og/eller man gerne vil være i fred på den anden side af døren.

Man tænker nok ikke lige over i situationen, at det ikke er så godt at gøre med døren før bagefter, hvor man så nok lige påminder sig selv om, at det ikke skal ske for tit – og ellers får man det nok at vide.

Det kan de færreste døre holde til og da specielt ikke i længden, også selvom det er nogle døre, man har fået fra https://klarwindows.co.uk/external-doors/doors-with-sidelights .

Selve dørene kan gå i stykker, og det samme kan eventuelle hængsler, dørkarmen, låsen og meget mere til.

Så er der også den larm, som man laver, der, alt efter hvor man bor, kan komme til at genere andre naboer også.

Men der kan også ske yderligere skader i ens hjem, når man smækker med en dør, som der ikke lige rammer partiet ved en dør.

dør

Der sker mange skader, når du smækker med en dør

For man kan risikere, at der er stykker af væggen eller bare tørret maling eller lignende, så der falder ned, når man smækker med dørene, og de skader bliver kun større, jo mere man smækker med dørene og ikke gør noget ved de her skader.

Så er der også det med, at man kan risikere, at malerier og andet falder helt ned ad væggen og går i stykker, og her kan der ske store skader, som man ikke kan rette op på.

Og endelig skal vi da ikke glemme de mennesker, som der måske prøver at sove, men som bliver vækket af, at man smækker med døren.

Godt nok er det ikke en decideret fysisk skade, men det er irriterende at blive afbrudt i ens søvn.