Derfor skal du overveje at få re-emaljeret dit badekar

26 oktober 2021
Steffen Hansen

advertorial

Har du et gammelt og slidt badekar, som du stærkt overvejer at smide ud? Så skal du måske tænke om. Der er nemlig en løsning på problemet! Har du f.eks. overvejet at udskifte emaljen på dit badekar? Det kan give utrolige resultater, og det kan ende med at give dig et badekar, der ser ud, som om det var købt fra ny. Hvis du er interesseret i at høre mere om dette, så læs med her. 

 

 

1. Det kan spare dig penge

Du kan spare penge på at få re-emaljeret dit badekar. Et nyt badekar kan koste dig en del, særligt også i installation og tilkobling af rør til afløbet. Hvis du har et badekar, hvis pasform og størrelse er perfekt til dig og dit behov, så kan du få re-emaljeret emaljen, så gammelt kalk og sæberester kan blive fjernet. Det kan også være dit badekar har en interessant farve, som du ikke helt synes passer med æstetikken på dit badeværelse, så kan du få fjernet farven til fordel for en hvid farve.

Hvis du er interesseret i at høre mere om re-emaljering af badekar pris, så kan du søge rundt på Google og se, hvad de forskellige firmaer kan tilbyde i pris.

 

2. Det kan opgradere dit badeværelse. 

Som nævnt for oven, så kan et gammelt brunt badekar måske godt bryde med æstetikken på dit badeværelse. Hvis du gerne vil opgradere badeværelset og gøre det til et hyggeligere og mere indbydende sted, så kan du overveje re-emaljering. Det kan ændre stilen på dit badeværelse betydeligt, så du ikke tænker over, at det er det samme badekar fra før. 

 

3. Det kan øge din boligs værdi

Hvis du ønsker at sælge dit hus på sigt, så vil du gerne foretage nogle forbedringer, der vil øge din boligs værdi. En god måde at gøre dette på er ved at re-emaljeret dit badekar. Der er stor efterspørgsel på badeværelser med badekar. Så dette kan være en god måde at øge værdien i dit hus på, og du kan få langt flere penge i banken, når tiden kommer til at sælge.