Billigt møbelstof er skam til at finde

23 oktober 2020
Anders Lundtang Hansen

Visse gange i livet kigger man på ens gamle møbler og tænker, at de godt kunne bruge en omgang møbelpolstring, så de kommer til at se pæne ud igen.

Det kan være, man gerne vil have det samme mønster i et møbelstof her, eller man er ude i at finde noget andet, så kan man give de gamle møbler noget nyt liv.

Dette kan være alt fra nogle lænestole til spisestole og måske endda en hel sofa!

Måske har man fundet nogle møbler på genbrug, på udsalg eller fået af nogle, man kender, hvor man gerne vil give dem et nyt udtryk, der passer lidt bedre til ens indretning i hjemmet.

I så tilfælde har man – netop – brug for noget nyt møbelstof, og måske har man også brug for at finde en, der kan hjælpe med at ompolstre ens møbler. Dette kan være ved at hive fat i en, man kender, der evner dette, eller man hyrer en – eller gør det selv.

Det er tid til at finde møbelstof!

Møbelstoffet koster ikke altid så meget, men det er da klart, at hvis du er ude i at skulle ompolstre mange møbler, så kan det komme til at løbe en del op – specielt hvis du ønsker, at møblerne skal polstres på samme måde og i det samme stof.

Her er man mere på sikre hænder, at man køber det fra en forhandler, der har det liggende, så man kan få det fra nyt og helt ubrugt.

Men det kan da også tænkes, at der netop er en anden, der er blevet træt af sit nuværende møbelstof, og får det taget af uden at ødelægge det, som man så selv kan bruge på ens egne møbler.

Det er sjældent, det lige sker, men det er jo værd at holde udkig efter.

Ellers kan man jo polstre ens møbler i forskelligt møbelstof!