Beskyt din hud i solen med den rette skincare

27 april 2021
Astrid Pedersen

Sommeren er snart over os, og med den masser af lyse timer som de fleste af os med sikkerhed vil tilbringe udendørs. Er du en af dem som ynder at dyrke solen gennem flittig solbadning bør du beskytte huden på kroppen og i ansigtet med en god solcreme – og gerne følge op med en ditto aftersun lotion.

Hvorfor skal jeg bruge solcreme?

Der er rigtig mange gode grunde til at anvende solcreme – i hvert fald hvis du ønsker at bevare din hud sund, smuk og spændstig.

Solens skarpe UV stråler er nemlig ikke særligt sunde for din hud. Vel stimulerer sol lys dannelse af D vitamin i kroppen som samtidig får reguleret sin serotonin balance når den udsættes for lys fra vores alle sammens sol. Men tilbringer du lang tid i solen i det lune sommer halvår løber du en stor risiko for at afstedkomme varige skader i din hud.

Solen nedbryder kollagenet i huden hvilket svækker dens sammenhængskraft og gør den tør, øls og rynket før tid. Det er svært at genskabe ungdommens spændstighed og elasticitet i den solskadede hud – og det er frem for alt temmelig dyrt at gennemgå de behandlinger der skal til for at få huden stram og flot igen.

Derfor bør du beskytte huden med en solcreme indeholdende tilstrækkelig UV beskyttelse hvis du fortsat ønsker at tage dig ungdommelig ud, med en ensartet og strålende teint.

Når du bruger solcreme med en beskyttelses faktor på mindst 50 reducerer du samtidig risikoen for at udvikle potentielt dødelig hudkræft. Og supplerer du din anvendelse af solcreme med aftersun lotion kan du samtidig hjælpe huden med at genopbygge sig selv efter eventuelle sol skader.

Find din solcreme online

Er du på udkig efter en god solcreme som du kan bruge hele dagen kan du med fordel finde denne bland Australian Golds produkter – læs mere på smoerdigind.dk.